Uudistunut Lapland Lodge Resort

aerial view

Uudistuneeseen Lapland Lodge Resortiin kuuluu
kelomökki, revontulihuoneet, kota sekä
perinteinen puu- ja savusauna

Vihdoinkin olemme valmiit avaamaan uudistuneen Lapland Lodge Resortin ja ottamaan vastaan asiakkaita! On ollut antoisaa ja mielenkiintoista olla mukana suunnittelemassa uutta konseptia, jossa yhdistyvät laadukas majoitus, ikimuistoiset elämykset ja kehon ja mielen hyvinvointi. Matkailu ja asiakaspalvelutyö on kuulunut pitkään omaan elämääni, joten olen tehnyt tätä uudistusta suurella sydämellä. Olemme pohtineet, mitä ja miten saisimme asiakkaiden lomasta mahdollisimman ainutlaatuisen. Laadukas majoitus ja ympäröivä luonto ovat olleet kulmakiviä tämän konseptin suunnittelussa. Joten, olen enemmän kuin innoissani, että vihdoin ja viimein pääsemme näyttämään mitä kaikkea olemme saaneet aikaan.

Rakentaminen ja laajennus

Siihen, että olemme päässeet tähän pisteeseen, on tarvittu useita eri alan ammattilaisia. Rakentaminen on vaatinut paljon käsityötä, jotta olemme saaneet sisustuksesta lämminhenkisen ja luonnonmukaisen. Olemme onnistuneet luomaan laadukkaan ja upean kelomökki kokonaisuuden.

Suurin muutos mitä olemme tehneet, on ehdottomasti laajennus, eli revontulihuoneet ja suihkutila. Revontulihuoneiden suuret panoraama ikkunat ovat upeat, ne tarjoavat täydellisen näkymän ympäröivään luontoon. Näissä huoneissa koet todellakin nukkuvasi metsän keskellä. Huoneiden tarkoitus on myös tarjota asiakkaille ainutlaatuisia luonto – ja elämyskokemuksia mukavasti sisältä käsin. Tämä laajennus mahdollistaa myös sen, että meille mahtuu majoittumaan 12 henkeä kerralla.

Rentoutuminen on iso osa onnistunutta lomaa

Kokonaisuutta rakentaessamme, pohdimme mitä omalta lomalta haluaisimme. Mielen ja kehon hyvinvointi, rentoutuminen ja kiireettömyys olivat asioita mitkä nousivat usein pintaan. Jo se, että Lapland Lodge Resort sijaitsee keskellä Lapin puhtainta ja kauneinta luontoa, saa stressitasot laskemaan. Perinteinen puusauna, savusauna, palju ja kota ovat paikkoja rentoutumiseen, kiireettömyyteen sekä kehon ja mielen hyvinvointiin. Kaikki tämä kuuluu ehdottomasti onnistuneeseen lomaan, mutta halusimme myös tarjota asiakkaillemme, luksusta ja elämyksiä.

Hot tub

Luksus ja loma 

Luksus, tätä haluamme tarjota asiakkaillemme, mutta miten?

Laadukas majoitus, yksityinen pihapiiri, lämminvesi palju, puulämmitteiset saunat ja maaginen Lapin luonto.  Mutta, ehdottomasti tärkeimpänä laadukas ja asiakaslähtöinen palvelu. Luksus ja palvelu kulkevat minusta käsikädessä. Se, että asiakas on huomioituna lomansa aikana ja hänen tarpeisiinsa vastataan, takaa onnistuneen loman. Haluamme, että kaikki mitä loman aikana tapahtuu, on asiakkaillemme mahdollisimman helppoa ja – sujuvaa. Minä itse otan asiakkaat henkilökohtaisesti vastaan heidän saapuessaan, sekä olen heidän tavoitettavissa koko loman ajan. Järjestämme lentokenttäkuljetukset, jääkaapin täytön, kokin ja tarjoilut, pedatut petit laadukkailla lakanoilla sekä pyyhkeet ja saunatakit. Meillä on myös talonmies, joka on aina asiakkaiden saatavilla paikan päällä, hän hoitaa myös saunojen ja paljun lämmityksen sovittuna ajankohtana.

Relax and enjoy

Elämykset Lapin puhtaassa luonnossa

Olen aina miettinyt, että olen etuoikeutettu saadessani asua Lapin luonnon keskellä. Joka päivä pääsen nauttimaan puhtaasta ilmasta, luonnon hiljaisuudesta sekä mielettömistä maisemista. En kyllästy tähän ikinä!

Uutta konseptia rakentaessamme halusin, ehdottomasti antaa meidän asiakkaillemme mahdollisuuden kokoa näitä elämyksiä.  Lapin luonto ja sen useat eri vuodenajat tarjoavat mielettömät mahdollisuudet erilaisille aktiviteeteille. Yhdessä paikallisten oppaiden kanssa olemme tuottaneet opastettuja retkiä. Kaikki retket räätälöidään henkilökohtaisesti asiakkaillemme, koska tämä takaa sen, että voimme tarjota laadukkaan ja onnistuneen lopputuloksen.

Uudet tuulet

Odotan innolla mitä kaikkea tämä uusi kausi tuo tullessaan. Lapland Lodge Resort ja oppaat olemme valmiita ottamaan teidät vastaan. Koen, että olemme onnistuneet luomaan kokonaisuuden, jossa on kaikkea mitä Lapin lomalta toivot.

Kun saan tehdä työtä asiakkaiden kanssa ja vielä itselle tärkeässä ympäristössä niin en voi olla kuin kiitollinen tästä tilaisuudesta. Toivon, että meidän energiamme välittyy myös asiakkaillemme ja onnistumme tekemään lomastanne ikimuistoisen.

Tervetuloa!
Matleena ja Muru