Tiimi & elämykset

Meidän tiimimme sekä elämyksemme!

Olen niin iloinen, että pääsen esittelemään teille kaikille meidän tiimimme, sekä monipuoliset ohjelmat mitä olemme suunnitelleet. Tätä konseptia rakentaessa upean majoituskokonaisuuden lisäksi halusimme tarjota asiakkaillemme erilaisia elämyksiä. Lapland Lodge Resortin sijainti sekä upeat puitteet mahdollistivat meille sen, että tarjontamme tulisi olemaan monipuolinen. Ja mikä parasta, suurin osa näistä ohjelmista pystyttiin toteuttamaan Resortilla tai sen lähiympäristössä.

Tavoitteemme on olla majoituskokonaisuus missä kaikki viihtyvät ja voivat löytää itselleen sopivaa tekemistä. Toki, ympärillä oleva luonto ja Resortin puitteet antavat jo itsestään upean kokemuksen.

Nauti & rentoudu

Voit valita kattavasta elämys tarjonnastamme aktiivista tekemistä Lapin luonnon keskellä tai rentoutumista Lodgen tunnelmallisessa saunassa. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme aito ja nautinnollinen kokemus, sekä samalla pyrimme siihen, että toimintamme on suunniteltu vastuullisesti ja luontoa kunnioittaen.

Mutta, mitään konseptia ei rakenneta yksin, sen takia olenkin enemmän kuin kiitollinen ympärillä olevista erialan osaajista.  Pyrimme myös koko ajan kehittämään palveluitamme sekä vastaamaan kysyntään parhaalla mahdollisella tavalla.

Olen enemmän kuin etuoikeutettu saadessani työskennellä näiden osaajien kanssa!

Itse olen myös opas ammatiltani ja rakastan opastus työtä. Parasta tässä työssä on antaa asiakkaille unohtumattomia elämyksiä sekä uusia kokemuksia. Tämän kaiken kruunaa se, että pääsen itse jakamaan kaiken sen ilon ja onnistumisen heidän kanssaan. Se onkin suurin syy, miksi opastustyö on niin mahtavaa ja antoisaa. Minun kanssani asiakkaat pääsevät talvella lumikenkäilemään ja kesällä sekä syksyllä retkeilemään lähitunturin huipulle. Koen, että ulkona oleminen on yksi tärkeimmistä hyvinvoinnin ja elämän lähteistä, on mahtava päästä jakamaan tämä tunne meidän asiakkaiden kansamme.

Matleena


Lumikenkäilyretki talviseen ihmemaahan

Lumikenkäily on rentouttava tapa nauttia talven ihmemaasta ja samalla kokea täydellinen luonnonrauha. Retken aikana pääset näkemään Lapin erämaaluonnon, talven värit ja lumisen metsän. On elämys lumikenkäillä keskellä lumen peittämää luontoa täydessä hiljaisuudessa ja hengittää puhdasta ilmaa.

winter activities


Kumputunturin valloitus

Tämän vaelluksen aikana nautimme Lapin puhtaasta luonnosta, kiireettömyydestä, huikeista maisemista sekä maukkaista eväistä. Retken kohokohtana on huiputtaa Kumputunturi, joka on 581 metriä merenpinnan yläpuolella.


Suvi ja Kati
Saivo Naturals

Suvia ja Katia yhdistää rakkaus pohjoisen luontoon, yrtteihin ja kasveihin sekä kiinnostus puhtaisiin luonnon raaka-aineisiin. Molemmat naiset ovat paljasjalkaisia kittiläläisiä ja viettävätkin suurimman osan vapaa-ajastaan pohjoisen metsissä ja tuntureilla. He ovat rakentaneet yhdessä yhteisen yrityksen Saivo Naturals joka tuottaa tunturi–lapissa valmistettua luonnonkosmetiikkaa sekä koulutus-, neuvonta- ja elämyspalveluita. Suvin tai Katin kanssa pääset nauttimaan villiyrttisaunasta. Se on mieleenpainuva elämys, jonka jälkeen tunnet olosi ihana rentoutuneeksi.


Villiyrttisauna

Villiyrttisaunassa pääset rentoutumaan ja puhdistautumaan puulämmitteisen saunan lempeisiin löylyihin. Loihdit itsellesi jalkakylvyn itse valitsemistasi luonnonyrteistä sekä pääset kokeilemaan ihoa hellivää luonnonkosmetiikkaa.


Mikko & Mikko
Hylsy Productions
Aurora Hunting Lapland

Mikoilla on vuosien kokemus yrittäjyydestä ja oppaana toimimisesta. Etenkin valo- ja videokuvaus sekä revontuliretket ovat heidän vahvinta osaamistaan. Molemmat miehet ovat taitavia luonnossa liikkujia ja viettävät siellä suurimman osan vapaa-ajastaan. Talvi harrastetaan suksien päällä puuterilunta laskien ja kesä kuluu kalastuksen ja luonnossa liikkumisen parissa. Rakkaista harrastuksista on syntynyt Mikkojen yhteinen yritys. Mikkojen kanssa pääset kalastamaan kaikkina vuoden aikoina eri kalastustekniikoilla; he vievät asiakkaamme myös jahtaamaan revontulia. Ja koska he ovat ammattivalo – ja videokuvaajia kaikki retket tulevat olemaan myös kameralla ikuistettuja.


Kalastusretket

Pääset kokemaan unohtumattomia kalastusretkiä Mikon kanssa. Kaikki retket räätälöidään asiakkaille sopiviksi. Voimme suunnata kalastamaan Resortin yksityiselle järvelle tai sitten lähierämaajoille. Talvella asiakkaat pääsevät tutustumaan pilkkimisen saloihin kaikuluotaimen avulla ja kesällä sekä syksyllä valitsemme itsellemme sopivimman kalastustekniikan.


Revontulijahti

Koe revontulijahti Mikon opastuksella. Retken aikana etsimme parhaat kuvauspaikat ja tavoitteena on saada ikuistettua sinut ja revontulet. Varmin tapa päästä nauttimaan taivaan loimusta on osallistua opastetulle revontuliretkelle. Määränpää suunnitellaan sääolosuhteiden mukaan.


Valo- ja videokuvaus

Haluatko ikuistaa lomamatkasi tai tyky- ja pikkujoulupäiväsi? Räätälöimme yhdessä teille sopivan kokonaisuuden.


Mia

Evergreens Studio


Mia on Tunturi-Lapin alueella toimiva joogaohjaaja ja eräopas. Luonto on Mialle paikka, johon voi mennä ja pysähtyä sekä olla täysin omana itsenä. Miaa kiinnostavat erityisesti luonnon hyvinvointivaikutukset. Yrittäjänä Mia yhdistelee lempiasioitaan: joogaa ja luonnossa olemista. Mia ohjaa Resortilla erilaisia tunteja sekä luonnossa että sisätiloissa, kuten lempeää joogaa saunassa, yin-joogaa, metsäjoogaa ja muita rentoutusharjoituksia. Nauti rauhallisista harjoituksista ja anna liikkeen parantavan voiman vaikuttaa sekä kehoon että mieleen. Mia vie myös meidän asiakkaamme kesällä ja syksyllä metsäretkelle Resortin lähiympäristöön.


Joogaa lempeästi saunassa

Jooga on lempeä harjoitus, jossa yhdistyvät saunan lämpö, hiljaisuus sekä mielen ja kehon rentoutuminen. Hitaat liikesarjat toteutetaan lempeästi kehoa kuunnellen sekä saunan lämmöstä nauttien.


Metsäjooga


Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsäjooga on paitsi lempeää luontoliikuntaa, myös keino luontoyhteyden uudistamiseen.


Metsäretki kesällä ja syksyllä

Tällä retkellä pääset nauttimaan ympärillä olevasta luonnon kauneudesta ja monimuotoisuudesta. Retken aikana opit tunnistamaan paikallista kasvistoa, eläimiä ja vuodenajasta riippuen saatat löytää jopa paikallisia marjoja syötäväksi. Metsä vaikuttaa tervehdyttävästi ja elvyttävästi.


Täyden palvelun majoituskokonaisuus


Konsepti, jota tavoittelemme, ei synny pelkästään meidän tiimimme avulla. Tarvitsemme myös paljon muita paikallisia alan osaajia meidän ympärillemme. Jokainen meidän yhteistyökumppanimme on luotettava alan osaaja. Suosittelen enemmän kuin mielelläni heidän palveluitaan meidän asiakkaillemme. He mahdollistavat meille kaiken tämän, joten olen siitä erittäin kiitollinen.


Tervetuloa kokemaan eri elämyksiä meidän kanssamme!