Opastetut retket ja aktiviteetit talvella

Talven ihmemaa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia seikkailuun. Hengitä sisään raikasta ilmaa ja ihaile puhdasta luontoa, joka jatkuu silmänkantamattomiin.

Tule kokemaan pohjoisen luminen talvi ja sen kaikki mahdollisuudet.

Lumikenkäretki

Lumikenkäily on rentouttava tapa nauttia talven ihmemaasta ja samalla kokea täydellinen luonnonrauha. Retken aikana pääset näkemään Lapin erämaaluonnon, talven värit ja lumisen metsän. On elämys lumikenkäillä keskellä lumen peittämää luontoa täydessä hiljaisuudessa ja hengittää puhdasta ilmaa.

Nautimme retken aikana lämmintä juomaa ja pientä purtavaa.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 2h

Pilkkiretki

Vietä talvipäivä Silmäsjärvellä pilkkien. Retkellä perehdytään pilkkikalastuksen saloihin perinteisesti pilkkien ja myös kaikuluotainta käyttäen. Mikäli Ahti suo, saatamme onnistua nappaamaan komean vonkaleen.

Retken aikana nautimme evästä ja lämmintä juotavaa.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 2 h

Revontulijahti

Koe revontulijahti paikallisten ammattivalokuvaajien opastuksella. Retken aikana etsimme parhaat kuvauspaikat ja tavoitteena on saada ikuistettua sinut ja revontulet. Varmin tapa päästä nauttimaan taivaan loimusta on osallistua opastetulle revontuliretkelle. Määränpää suunnitellaan sääolosuhteiden mukaan.

Reissusta jää valokuvat muistoksi.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 3–6 h

 

Villiyrttisauna

Villiyrttisaunassa pääset rentoutumaan ja puhdistautumaan puulämmitteisen saunan lempeisiin löylyihin. Loihdit itsellesi jalkakylvyn itse valitsemistasi luonnonyrteistä sekä pääset kokeilemaan ihoa hellivää luonnonkosmetiikkaa.

Saunan aikana saat nauttia virkistävän villiyrttijuoman.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 2 h

Joogaa lempeästi saunassa

Jooga on lempeä harjoitus, jossa yhdistyvät saunan lämpö, hiljaisuus sekä mielen ja kehon rentoutuminen. Hitaat liikesarjat toteutetaan lempeästi kehoa kuunnellen sekä saunan lämmöstä nauttien. Harjoituksen jälkeen on ihana pulahtaa poreammeeseen ja nauttia tarjolla olevia terveysjuomia.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 2 h

Metsäjooga

Metsäjoogassa tehdään kehon ja mielen harjoituksia luonnossa. Helpot ja lempeät harjoitukset luonnon sylissä auttavat sinua rentoutumaan ja vapautumaan. Metsäjooga on paitsi lempeää luontoliikuntaa, myös keino luontoyhteyden uudistamiseen. Harjoituksen jälkeen voit nauttia tarjolla olevia terveys juomia.

Huomioithan pukeutumisen, harjoitus tapahtuu ulkona.

Ryhmäkoko 4–8 henkeä
Kesto 2 h